Indoortornooi vorige edities

Beste Hockeyvrienden, Supporters en Sponsoren,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we na nieuwjaar voor de 6de maal het grote Phoenix Indoor Hockeytornooi. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de opstart en organisatie van dit groots event. Na de schitterende editie van vorig jaar in de fabriekshallen van Staf Cars in Overpelt, verhuizen we weer naar de Soeverein in Lommel. De succesvolle nevenactiviteiten van vorig jaar worden wel meegenomen naar De Soeverein: kinder animatie, springkastelen, sport-kleding corner, alsook de uitgebreide eet en drank gelegenheden. Dit alles om er een groots feest van te maken voor jeugd en ouders.

We hebben het weer gedaan!

Op 12 en 13 januari 2019 organiseerden we voor de zesde keer het grootste indoortornooi van de Benelux, erkend door Sport Vlaanderen. Dit initiatief blijft elk jaar groeien en boekt steeds grotere successen. Maar liefst 682 hockeyspelers zakten af naar de hallen van Staf Cars in Overpelt om de strijd aan te gaan tegen teams uit België en Nederland. En op zaterdag deden zij dit zelfs in het donker, flitsend in blacklights, na de kampioenenhulde. Kinderen, jongeren en volwassenen genoten volop van de gezellige en sportieve hockeysfeer. En dat is nog niet alles! Want ook 72 G-hockeyers, dit zijn spelers met een beperking, uit maar liefst 3 landen, kregen de kans om hun beste hockeybeentje voor te zetten. Duitsers, Nederlanders en Belgen verbroederden samen op het hockeyveld. Deze G-hockeyers integreerden volledig met de reguliere spelers.


Na dit tornooi is het wel duidelijk: we hebben organisatietalent, bieden sportieve uitdagingen, geven kansen aan G-sporters en we dragen de gezellige hockeycultuur hoog in het vaandel!

En wat een leuk nieuwsitem op TV Limburg: Link naar nieuwsitem TV Limburg Al gezien??

Beste Hockeyvrienden, Supporters en Sponsoren,

Over een paar dagen is het zover, het zesde Phoenix Indoor Hockey Tornooi! Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen. Een supertoffe hockeyarena wacht op jullie. Om alles in goede banen te leiden informeren we jullie graag over het volledige programma!

LET OP Locatie is anders als in "Het Belang van Limburg" stond.

Locatie Tornooi
Fabriekstraat 76, Overpelt (tegenover Tennisclub Overpelt-Fabriek), meteen aan de afrit Neerpelt/Overpelt/Overpelt-Fabriek van de Noord-Zuid verbinding (komende uit Valkenswaard of Hasselt).

ALGEMEEN

  • Aangezien we in een industriehal spelen, kan het koud zijn op de velden. Langs de velden staan tenten met verwarming.
  • Scheidsrechters worden door ieder team in beurtrol voorzien.
  • Betaling gebeurd aan het onthaal (op basis van aantal ingeschrevenen deelnemers). Bijkomende deelnemers, geen probleem en worden ter plaatste verrekend.
  • Food en drank zijn voorzien

 

PROGRAMMA

Beste Hockeyvrienden, Supporters en Sponsoren, 

Met een nieuw jaar in aantocht maken wij ons ondertussen alweer klaar voor het zesde Phoenix Indoor Hockey Tornooi 12 – 13 januari 2019, wat zich het grootste Indoor Tornooi van de Benelux mag noemen! Daar zijn we dan ook best een beetje trots op…  

 

Samen met het indoor jeugdtornooi (12 en 13 januari) en het nieuw Blacklight Indoor tornooi voor A, B jeugdteams, en trim/veteranen, nodigen we vanaf 20:00 alle leden, vrienden, ouders, sympatisanten, sponsors van Phoenix uit om het nieuwe jaar 2019 vol plezier in te zetten tijdens het eerste LIGHT UP THE NEW YEAR party. 

In volle blacklight kunnen we samen het glas heffen op het nieuwe jaar, de nieuwe uitdagingen en terugblikken op 2018.  We zetten ook vrijwilligers en kampioenen in de picture! Party met foods en drinks, samen met indoor hockey, DJ en veel ambiance in de industriehallen van Staf Cars (tegenover Tennisclub Metallic Overpelt). 

 

Aansluitend op ons jeugdhockey indoortornooi van zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019 organiseren wij voor de eerste maal het unieke, weergaloze, Blacklight Indoorhockey tornooi.

Er wordt gespeeld in teams van 6 tegen 6 volgens de regels van indoorhockey. Aangezien wij het tornooi laagdrempelig willen houden, laten wij geen teams toe die 1ste Klasse of Topklasse spelen.

Inschrijven per team van minimaal 6 en maximaal 8 personen en dat onder een originele teamnaam via volgende link

Inschrijvingsgeld is 7,5 €. Hiervoor krijgen de spelers ook toegang tot de Blacklight party, met food, drinks en fun.

 

Phoenix Hoofdsponsors
Phoenix Business Sponsors
HC Phoenix: Holenweg 2a Neerpelt         Mail ons