Beste Hockeyvrienden, Supporters en Sponsoren, 

Met een nieuw jaar in aantocht maken wij ons ondertussen alweer klaar voor het zesde Phoenix Indoor Hockey Tornooi 12 – 13 januari 2019, wat zich het grootste Indoor Tornooi van de Benelux mag noemen! Daar zijn we dan ook best een beetje trots op…  

 


Phoenix Indoor Hockey Tornooi (Jeugd) 

De inschrijvingen voor ons Indoor Tornooi druppelen gestaag binnen. We zijn trots te kunnen melden dat het aantal inschrijvingen dit jaar tot zover wéér zijn toegenomen!!! Daar zijn we dan ook op voorzien, de immense hallen van Staf Cars geven ons de mogelijkheid om er een fantastisch tornooi van te maken. De hallen zullen worden omgetoverd naar een uitdagende hockeyarena met veel aandacht voor hockey en gezelligheid om zo samen het nieuwe jaar in te luiden. Indien je nog niet bent ingeschreven met je team, doe dit alsnog! Tot 24 december is dit nog mogelijk. Voor een overzicht van het complete programma verwijzen we jullie graag naar de website. 

 

Phoenix Indoor Black Light Hockey Tornooi  

Aansluitend op ons jeugdhockey indoortornooi organiseren wij voor de eerste maal het unieke, weergaloze, Blacklight Indoorhockey tornooi. Dit tornooi is toegankelijk voor de jeugd vanaf 14 jaar A/B en trim/veteranen. Er wordt gespeeld in teams van 6 tegen 6 volgens de regels van indoorhockey. Aangezien wij het tornooi laagdrempelig willen houden, laten wij geen teams toe die 1ste Klasse of Topklasse spelen. Wat wel mogelijk is dat er gemixt wordt om het niveau wat naar beneden te brengen. We dagen jullie uit,...Light Up The New Year met een gekke outfit die jullie laat knallen in Black Light! Aansluitend feesten we graag met jullie door in de partytent. 

Huldiging van onze kampioentjes 

Om 18:00 willen we graag onze kampioentjes in te zonnetje zetten en een groepsfoto maken van de teams. Ook broertjes en zusjes zijn van harte welkom bij dit moment! Voor de kinderen zijn er spelen voorzien, lekker eten, een DJ en vooral veel gezelligheid, neem jullie ‘dansbeentjes’ gerust mee.

De kampioenen 2018 zijn: 

  • Meisjes F-1 
  • Meisjes E6-1 
  • Meisjes E8-1 
  • Jongens D-1 

 

Phoenix Light up the New Year Party 

Familie, Vrienden van Phoenix, Sponsoren, iedereen is vanaf 20:00 van harte welkom om aansluitend aan ‘t BlackLight Tornooi samen met ons het nieuwe jaar in te luiden. Toegang is gratis en eten en drinken zijn voorzien. Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zal dit jaar daarom ook niet doorgaan. Vinden we niet zo erg, want in ruil daarvoor zal deze party het ultieme moment zijn om samen als ‘vrienden van Phoenix ‘een avondje lekker te feesten. Er is een leuke DJ voor jong en oud! Dansbenen uit de kast en hop hop naar ‘t Light up the New Year party van Phoenix!!!  

Phoenix Stickey Members (warme oproep) 

Om dit alles te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar Stickey members die ons graag mee willen helpen om deze 2 dagen succesvol te laten verlopen. Je bent vrij om zelf een moment te kiezen en te bepalen wat je graag zou willen doen. Vele handjes maken het vooral…héél gezellig!!! Om het organisatorisch in goede banen te leiden willen we jullie vragen om je in te schrijven via deze link en als Stickey Member je wensen kenbaar te maken. 

 Stickey Members   

We kunnen ons voorstellen dat gezien het veelomvattende programma er vragen zijn/komen. Het Indoor Comité beantwoordt deze vragen met plezier. Zie hieronder contactgegevens.  

Olivier van Gompel (Olivier.vanGompel@hcph.be) 

Koen Domen (Koen.Domen@hcph.be) 

Ingrid Hulsbosch (Ingrid.Hulsbosch@hcph.be) 

Franky Noten (Franky.Noten@hcph.be) 

Monique Snieders (Monique.Snieders@hcph.be) 

Jan Peeters (Jan.Peeters@hcph.be) 

Bart Jansen (Bart.Jansen@hcph.be) 

Ivan Aerts (Ivan.Aerts@hcph.be) 

Vrijwilligersverantwoordelijken: 

  • Wieteke Dierking (Wieteke.Dierking@hcph.be) 
  • Bianca van Schijndel (Bianca.vanSchijndel@hcph.be)