Onze club draait volledig op vrijwilligers, die bij ons ook wel Sticky Members genoemd worden. Zij zijn de mensen die ervoor zorgen dat de club samenhangt en we telkens weer dingen voor elkaar krijgen. Benieuwd hoe dit werkt en wat jij kan doen?


Omdat we ervan overtuigd zijn dat we meer voor elkaar krijgen als we onze vrijwilligers op hun talenten inzetten en vele handen het werk lichter maken, staan we steeds open voor suggesties. Hieronder vind je informatie over een aantal vtaken en rollen waarvoor we hulp zoeken. Staat het taakje dat jij toch graag wil doen er niet tussen? Stuur ons snel een berichtje!

Vacatures

Rol of taak

Korte omschrijving

TC leden (Technische commissie)

Je ondersteunt het huidige team. TC zorgt samen voor o.a.: trainingsschema’s, trainers begeleiden en evalueren, zorgen voor trainingsmateriaal, communicatie met externe trainers,…
Wil jij bij één van deze dingen helpen?

Wedstrijdsecretariaat

Je bent behoorlijk precies en durft al eens streng zijn? Je volgt op of alle wedstrijduitslagen zijn ingevoerd op het einde van het weekend. Als dit niet gebeurd, neem je contact op met de coach en scheidsrechter. Je schrijft de nieuwe ploegen in bij de KBHB voor de start van het nieuwe seizoen en zorgt dat alle teams in Twizzit staan.

Scheidsrechter coördinator

Je maakt een planning voor de thuiswedstrijden zodat overal scheidsrechters aanwezig zijn. Je zorgt dat er infoavonden voor scheidsrechters doorgaan op de club. En je regelt de scheidsrechter examens voor alle leden vanaf U14.

Clubhuis verantwoordelijke

Je regelt samen met Marc P. het gebeuren in het clubhuis. Bestellingen plaatsen, met leveranciers overleggen, verhuur van het clubhuis opvolgen, de ouders uitleg geven die achter de toog helpen, …

Hockeykampen

Je organiseert hockeykampen voor onze jongste of oudste jeugd
(Paas- en zomervakantie). Zorgt dat de teams op de hoogte zijn en volgt de inschrijvingen op. Trainers zorgen voor het deel op het veld, jij voor de helpers die snacks en drinken tussendoor klaarzetten.

Sponsor verzamelaar

Onze club is voor een groot deel afhankelijk van sponsors. Durf jij bedrijven benaderen, uiteraard op een vlotte en beleefde manier, om te horen of ze iets voor onze club willen doen? Heb jij een talent voor commerciële babbels?

Klusjesteam

Ben je best wel handig, durf je de handen uit de mouwen te steken als er ergens iets stuk is? Dan ben je zeker welkom in het klusjesteam. De verantwoordelijke voor de accommodatie verzamelt de vragen en verdeelt ze onder het team. Jullie kunnen ook samen aan de slag gaan. Dankzij jullie zijn er geen brokken en stukken op de club.

 

Evenement vrijwilliger

Je vindt het leuk om tijdens een evenement of activiteit je steentje bij te dragen.
Bijvoorbeeld een uurtje helpen achter de toog, mensen ontvangen, opbouwen of afbreken, in de keuken helpen, foto’s maken, …

Taak vrijwilliger

Je wil op structurele wijze de club helpen.
Door bijvoorbeeld de tribune netjes te houden, af en toe de dug-outs poetsen, bardienst in het clubhuis, … Een kleine bijdrage die heel veel waard is!

Multi vrijwilliger

Je ziet het wel zitten om ons op verschillende plaatsen te ondersteunen. Ideeën genoeg!

Algemeen: Sticky Members

 

Er is steeds wel iets te doen waarbij we extra helpende handen kunnen gebruiken. Laat ons zeker weten wat jij leuk vindt om te doen en wij zorgen voor een taakje dat helemaal jouw ding is.

 

Voor meer informatie mag je mailen naar stickymembers@hcph.be of spreek gerust Bianca van Schijndel aan. Zij is onze vrijwilligersverantwoordelijke en geeft je graag meer uitleg. Heb je het inschrijfformulier al gezien? 


Alvast bedankt voor je hulp! Samen staan we sterk!

Back to basics

Filmpje over hoe het verenigingsleven gezonder te krijgen.